E-learning

e-Learning ratkaisut helposti ja nopeasti. Youlearn it Oy:llä on usean vuoden kokemus sähköisten oppimisympäristöjen toteuttamisessa.

Miksi e-learning?

Yhdellä verkkokurssilla voit kouluttaa useita henkilöitä yhdellä kertaa. Verkkokurssin järjestäminen ei vaadi koulutustilojen järjestelyjä tai ihmisten aikaa tiettynä ajankohtana. Verkkokurssi on ajasta ja paikasta riippumaton, käyttäjät voivat suorittaa kurssin silloin kun heille parhaiten sopii. Verkkokurssien vahvuutena on myös niiden visuaalinen vaikuttavuus. Verkkokurssien tuloksia voidaan myös analysoida reaaliajassa. Tutkimuksien mukaan e-learning toteutuksien avulla saadaan parempia oppimistuloksia kuin lähiopetuksen avulla. Tekoälyn yhdistäminen parantamaan oppimista tekee verkko-oppimisestä entistä tehokkaampaa.

Oikean e-Learning alustan valitseminen.

Oppimisympäristön tulee palvella loppukäyttäjän sekä myös omistajan tarpeita. Välttämättä kallein alusta ei ole paras. Markkinoilta löytyy useita avoimen lähdekoodin maksuttomia alustoja. Toteutamme oppimisratkaisut pilvialustalle joka on todettu luotettavaksi ja joustavaksi sekä myös kustannustehokkaaksi ympäristöksi.

Mikä alustaksi oppimisympäristölle?

e-Learning alustan valinnassa tulee ottaa huomioon useita eri asioita. Tärkeimmät kriteerit oppimisympäristölle ovat käytettävyys sekä riittävät toiminnallisuudet. On myös hyvä määritellä mitä oppimisympäristön halutaan tekevän nyt ja tulevaisuudessa. Järjestelmän hankintaan vaikuttaa myös käytössä oleva budjetti.