e-Learning

e-Learning ratkaisut helposti ja nopeasti. Youlearn it Oy:llä on usean vuoden kokemus sähköisten oppimisympäristöjen toteuttamisesta. 

Yhdellä verkkokurssilla voi kouluttaa useita henkilöitä yhdellä kertaa. E-Learning kurssin järjestäminen ei vaadi koulutustilojen järjestelyjä tai ihmisten aikaa tiettynä ajankohtana. Verkkokurssi on lisäksi ajasta ja paikasta riippumaton joten käyttäjät voivat suorittaa kurssin silloin kun heille parhaiten sopii. Verkkokurssien vahvuutena on myös se että niihin voidaan sisällyttää vaikuttavia tekijöitä kuten interaktiivisia videoita. Verkkokurssien tuloksia voidaan myös analysoida reaaliajassa. Tutkimuksien mukaan e-learning toteutuksien avulla saadaan parempia oppimistuloksia kuin lähiopetuksen avulla.

Oikean e-Learning alustan valitseminen on kaiken A ja O. Oppimisympäristön tulee palvella loppukäyttäjän sekä myös omistajan tarpeita. Välttämättä kallein alusta ei ole paras. Markkinoilta löytyy useita avoimen lähdekoodin maksuttomia alustoja.

e-Learning alustan valinnassa tulee ottaa huomioon useita eri asioita. Tärkeimmät kriteerit oppimisympäristölle ovat käytettävyys sekä riittävät toiminnallisuudet. On myös hyvä määritellä mitä oppimisympäristön halutaan tekevän nyt ja tulevaisuudessa. Järjestelmän hankintaan vaikuttaa myös käytössä oleva budjetti.

Ota yhteyttä

 • Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.

 • "Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

  ― Benjamin Franklin
 • “We learn from failure, not from success!”

 • “Self-education is, I firmly believe, the only kind of education there is.”

  Isaac Asimov
 • “In learning you will teach, and in teaching you will learn.”

 • “Wisdom is not a product of schooling but of the lifelong attempt to acquire it.”

  Albert Einstein

 • “Change is the end result of all true learning.”

  ― Leo Buscaglia