e-Learning

e-Learning ratkaisut helposti ja nopeasti yrityksesi käyttöön. Youlearn it Oy:llä on usean vuoden kokemus sähköisten oppimisympäristöjen toteuttamisesta. E-learning moderneilla tekniikoilla on kustannustehokas tapa järjestää koulutuksia yrityksissä. 

Yhdellä verkkokurssilla voit kouluttaa useita työntekijöitä tai asiakkaita yhdellä kertaa. E-Learning kurssin järjestäminen ei vaadi koulutustilojen järjestelyjä tai ihmisten aikaa tiettynä ajankohtana. Verkkokurssi on lisäksi ajasta ja paikasta riippumaton joten asiakkaasi voi suorittaa kurssin silloin kun hänelle parhaiten sopii. Verkkokurssien vahvuutena on myös se että niihin voidaan sisällyttää vaikuttavia tekijöitä kuten interaktiivisia videoita. Verkkokurssien tuloksia voidaan myös analysoida reaaliajassa. Tutkimuksien mukaan e-learning toteutuksien avulla saadaan parempia oppimistuloksia kuin lähiopetuksen avulla.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean e-Learning alustan joka palvelee heidän tarpeitaan parhaiten. Välttämättä kallein alusta ei ole paras. Markkinoilta löytyy useita tehokkaita alustoja jotka perustuvat avoimeen lähdekoodiin.

e-Learning alustan valinnassa tulee ottaa huomioon useita eri asioita. Tärkeimmät kriteerit oppimisympäristölle ovat käytettävyys sekä riittävät toiminnallisuudet. On myös hyvä määritellä mitä oppimisympäristön halutaan tekevän nyt ja tulevaisuudessa. Järjestelmän hankintaan vaikuttaa myös käytössä oleva budjetti.

Ota yhteyttä

 • Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.

 • "Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

  ― Benjamin Franklin
 • “We learn from failure, not from success!”

 • “Self-education is, I firmly believe, the only kind of education there is.”

  Isaac Asimov
 • “In learning you will teach, and in teaching you will learn.”

 • “Wisdom is not a product of schooling but of the lifelong attempt to acquire it.”

  Albert Einstein

 • “Change is the end result of all true learning.”

  ― Leo Buscaglia